No to jak już pisaliśmy o Paramore w temacie o muzyce, to ja tutaj dokończę to, co tam miałam XD Co do
Still Into You to większości ich fanów się ta piosenka nie podoba. Wiem, że odbiega od ich stylu, żadnej innej podobnej do SIY nie nagrali, ale już mówienie, że zaczęli robić pod publikę to przesada. Haha, naprawdę niektórzy fani Paramore udają "tru słuchaczy ciężkiej muzyki" słuchając Paramore. A przecież oni wcale nie grają ciężkiej muzyki i nigdy nie grali XD Są piosenki z mocniejszymi brzmieniami, ale bez przesady. Tak samo ta nagonka na nich, że to "słaby zepolik bez większego przesłania". Tego zupełnie nie rozumiem. Ludzie chyba znają ich tylko z
Misery Business wysuwając takie wnioski. Ich teksty naprawdę mają sens. Wystarczy spojrzeć na
Turn It Off,
Let The Flames Begin, Brick By Boring Brick, Careful, We Are Broken. Samo
Ignorance też ma mocny tekst. Większość piosenek z nowej płyty jest bardzo mądra, motywująca itp.
Last Hope uważam za jedną z najpiękniejszych piosenek jakie znam, również pod względem tekstu. Naprawdę tekstów z przesłaniem mają od groma. A to, że pod względem instrumentalnym nie grają nie wiadomo jak ciężko, to przecież nic. Paramore nigdy nie twierdzili, że grają muzykę metalową. Naprawdę nie rozumiem niektórych tekstów na ich temat. Rozumiem, że nie każdy musi lubić Paramore i się nie dziwię, bo gusta są różne, a oni nie każdemu muszą się podobać. Ale jak czytam takie głupoty, że są nic nie wartym zespołem "bo ich muzyka jest zbyt lekka" to mam ochotę trzasnąć tej osobie w łeb x.x Teraz mają kolejne powody do narzekania, bo w końcu SIY leci w radio. Koniec świata x.x Ja tam nie mam nic przeciwko, może ktoś usłyszy, spodoba mu się i zdobędą nowych fanów

Jest też minus, że już nawiało pseudofanów. Na paramore.pl już takowych, którzy nie znają nic prócz tej piosenki, a nazywają się fanami, można zobaczyć. To samo było kiedyś (ok.2010 rok) z Green Day, jak w radio rzygali
21 Guns. Pamiętam ile było wtedy "sezonowców" zachwycających się wyglądem wokalisty w teledysku i nic nie widzących poza nim i tą piosenką. To samo jest z Paramore. Niektórzy ludzie nazywający się ich fanami nic nie dostrzegają poza kolorowymi włosami Hayley x.x