Still Into You i Now to nic w porównaniu do tego, jakie jeszcze cuda są na tej płycie. Ja szczerze uwielbiam "Paramore" i cieszę się, że wreszcie otworzyli się na coś nowego. Taylor jest genialnym kompozytorem, gdyby nie on, nie byłoby tych piosenek. Szczerze to nie pomyślałabym, że on jest aż taki wielostronny. Odkąd nie ma Josha, Tay może pokazać na co go stać

Tak to zawsze był w cieniu Josha. Szkoda tylko Zaca... co właśnie jest słabszą stroną tej płyty to perkusja. Bez porównania do tego, co było na poprzednich albumach.
Still into You troche nie w stylu Paramore, takie przesłodzone 
No XD Ale ta piosenka z założenia miała taka być. Słodziaśna, kolorowa i cała rzygająca miłością do Chada

Mimo, że ogólnie to nie przepadam za takimi słodkimi miłosnymi piosenkami, ta mi się podoba. Słychać tam tą radość Hayley, słychać, że jest szczęśliwa. Widać z resztą też. Dużo zdjęć to ona ze swoim chłopakiem nie dodaje, ale jak już doda to takie, że awww

O tak, "All I Wanted" to jest coś... kurcze, jaki ona ma tam głos *____* Zwłaszcza pod koniec, jak jest ta przerwa w muzyce i ona śpiewa tak wysoko. Magia, po prostu ona jest genialna

Mimo to ja i tak kocham najbardziej "Turn It Off". Ten tekst jest taki smutny... jak czytałam tłumaczenie, nawet nie czułam, że łzy mi lecą XD Ale naprawdę... strasznie emocjonalna piosenka, jak się tego słucha to czuć w głosie Hay to, jak ona odczuwa tą piosenkę. W muzyce też to słychać. Z resztą w "All I Wanted" czuć to samo.
A słuchałyście Let The Flames Begin na żywo? To outro? Jak nie, polecam. Mogę dać filmik z najlepszym wykonaniem. To jest dopiero piękne, ta muzyka, jej głos... Jejku, chyba przy żadnej innej piosence nie mam takich ciarek XD Ale to chyba też po części przez tekst.
Haha, jak ja o nich piszę, to się zawsze muszę tak rozpisać nooo XD